دسر یک کلمه فرانسوی است که مفهوم آن در اغلب کشورها، وعده پس از غذا است. دسر، وعده غذایی است که معمولا بعد از سرو غذای اصلی، صرف می گردد. اغلب دسرها شیرین هستند، اما گاهی از ماست و پنیر هم در این وعده غذایی استفاده می گردد. البته در برخی از کشورها و فرهنگ...
در این مقاله از معرفی غذاهای ایرانی شما را با یکی از محبوب ترین غذاهای محلی شمال ایران به نام خورش مرغ ترش گیلانی که طرف داران زیادی در سرتاسر کشور دارد آشنا خواهیم کرد . پس در ادامه با مجله سفر خبرنگاران همراه باشید تا بیشتر درباره این غذای ایرانی بدانید
نقاش ماهری که توانایی برگزاری یک نمایشگاه را ندارد، یا شخصی که با وجود داشتن قلم خوب در حد نوشتن نامه های اداری مانده یا شخصی که با وجود تحصیل در دانشگاه معتبر در مصاحبه کاری دست و پایش را گم می نماید؛ با زدن این مثال ها می خواهیم بگوییم دنیا مملو از انسان...