آشپزی

معرفی سه دسر معروف در جهان

دسر یک کلمه فرانسوی است که مفهوم آن در اغلب کشورها، وعده پس از غذا است. دسر، وعده غذایی است که معمولا بعد از سرو غذای اصلی، صرف می گردد. اغلب دسرها شیرین هستند، اما گاهی از ماست و پنیر هم در این وعده غذایی استفاده می گردد. البته در برخی از کشورها و فرهنگ...

5 آبان 1398

خورش مرغ ترش گیلانی یکی از غذاهای سنتی گیلان

در این مقاله از معرفی غذاهای ایرانی شما را با یکی از محبوب ترین غذاهای محلی شمال ایران به نام خورش مرغ ترش گیلانی که طرف داران زیادی در سرتاسر کشور دارد آشنا خواهیم کرد . پس در ادامه با مجله سفر خبرنگاران همراه باشید تا بیشتر درباره این غذای ایرانی بدانید

9 مهر 1398

با روش های زیر اعتماد به نفس تان را شکوفا کنید

نقاش ماهری که توانایی برگزاری یک نمایشگاه را ندارد، یا شخصی که با وجود داشتن قلم خوب در حد نوشتن نامه های اداری مانده یا شخصی که با وجود تحصیل در دانشگاه معتبر در مصاحبه کاری دست و پایش را گم می نماید؛ با زدن این مثال ها می خواهیم بگوییم دنیا مملو از انسان...

19 تیر 1398
تعداد: (23)