طرز تهیه تست تخم مرغ و پنیر

به گزارش وبلاگ آپلود، روزهای پاییزی نزدیک است و می توانید لذت خوردن یک صبحانه داغ و فراموش نشدنی را در کنار خانواده خود تجربه کنید. بوی نان داغ به همراه تخم مرغ و دیگر مخلفات می تواند برای شما یک صبح دل انگیز تعطیل را رقم بزند. تست تخم مرغ و پنیر یک صبحانه عالی، پر هوادار و خوشمزه است که می توانید آن را تهیه کنید و در کنار خانواده خود از آن لذت ببرید. این تست را برای عصرانه هم می توانید در نظر بگیرید.

طرز تهیه تست تخم مرغ و پنیر

مواد لازم برای تهیه تست تخم مرغ و پنیر

  • تخم مرغ شش عدد
  • پنیر پیتزای رنده شده 300 گرم
  • پودر آویشن یک قاشق چایی خوری
  • فلفل سیاه یک سوم قاشق چایی خوری
  • فلفل قرمز یک سوم قاشق چایی خوری
  • نمک به اندازه لازم
  • نان تست یک بسته
  • روغن کانولا دو قاشق غذا خوری
  • آرد سفید یک قاشق غذا خوری

طرز تهیه تست تخم مرغ و پنیر

مرحله اول

پودر آویشن، فلفل قرمز و فلفل سیاه را با هم ترکیب کنید و آن ها را به پنیر پیتزا اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و ادویه به خورد پنیر برود.

مرحله دوم

پنیر را روی نان های تست بریزید.سینی فر را به آرد سفید آغشته کنید سپس نان های تستی که روی آن ها پنیر ریخته اید را روی آن قرار دهید.

مرحله سوم

سینی فر را در فری که از قبل روی حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم شده است قرار دهید تا پنیرها کاملا آب شوند.

مرحله چهارم

حدود 10 دقیقه اجازه دهید که نان ها در فر باقی بمانند.

مرحله پنجم

تابه ای را روی حرارت گاز قرار دهید و کمی روغن درون آن بریزید. تخم مرغ ها را داخل آن بیندازید و روی آن ها کمی نمک بپاشید و اجازه دهید تخم مرغ ها عسلی و کمی پخته شوند.

مرحله ششم

سینی را از فر در آورید و هر تخم مرغ را روی یک نان قرار دهید. سپس دوباره سینی را به فر منتقل کنید و فقط شعله بالا را روشن کنید و 3 دقیقه به آن ها اجازه دهید تا بپزند.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه تست تخم مرغ و پنیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه تست تخم مرغ و پنیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید