طرح صندوق رفاه دانشجویان برای ارتقای کیفیت غذای دانشگاه ها

به گزارش وبلاگ آپلود، رئیس صندوق رفاه وزارت علوم از اجرای طرحی برای جمع آوری آشپزخانه های سنتی از دانشگاه ها و ارتقای کیفیت غذا اطلاع داد.

طرح صندوق رفاه دانشجویان برای ارتقای کیفیت غذای دانشگاه ها

مسعود گنجی رئیس صندوق رفاه وزارت علوم در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاه وبلاگ آپلود با اشاره به برنامه بهبود تغذیه دانشجویان، گفت: سعی داریم با اجرای طرح جدیدی در دانشگاه ها کیفیت و تنوع غذاها را بهبود بخشیم که یکی از برنامه های این طرح جمع آوری آشپزخانه های سنتی از دانشگاه هاست.

وی با بیان اینکه در حال حاضر بعضی آشپزخانه ها در دانشگاه ها سنتی و بعضی نیز نیمه صنعتی هستند، اضافه کرد: براین اساس آشپزخانه دانشگاه ها باید از حالت سنتی خارج شده و به شکل صنعتی طراحی گردد با این رویکرد سنجش کیفیت غذاها به شکل مدرن انجام می گردد.

به گفته گنجی، سعی داریم به گونه ای برنامه ریزی کنیم که تا سرانجام سال 1401 آشپزخانه های سنتی از دانشگاه ها جمع آوری گردد و پس از آن نیز طرح تبدیل آشپزخانه های نیمه صنعتی به صنعتی را اجرا می کنیم.

منبع: خبرگزاری فارس

به "طرح صندوق رفاه دانشجویان برای ارتقای کیفیت غذای دانشگاه ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرح صندوق رفاه دانشجویان برای ارتقای کیفیت غذای دانشگاه ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید