اصلاح نژاد گربه ماهی ها با دی. ان. ای تمساح برای مصرف غذایی

به گزارش وبلاگ آپلود، دانشمندان دانشگاه آبرن آمریکا در مطالعه ای اظهار کردند در حال اصلاح گربه ماهی ها با دی. ان. ای تمساح برای ایجاد هیبرید هایی برای مصرف انسان هستند.

اصلاح نژاد گربه ماهی ها با دی. ان. ای تمساح برای مصرف غذایی

به گزارش ایسنا و به نقل از بیزینس اینسایدر، محققان آمریکایی می گویند، می خواهند دی. ان. ای تمساح را به گربه ماهی پرورش یافته در مزرعه تزریق نمایند. دانشمندان دریافتند که این ماهی در برابر بیماری ها مقاوم تر بوده و احتمال فراوری مثل کمتری دارد. آن ها امیدوارند گربه ماهی تازه و کمتر مستعد بیماری، روزی برای مصرف انسان فروخته گردد.

متخصصان ژنتیک با استفاده از دی. ان. ای تمساح، گربه ماهی مقاوم به بیماری ایجاد نموده اند و این امر ممکن است روزی به بخشی از رژیم غذایی ما تبدیل شوند.

گروهی از دانشمندان دانشگاه آبرن مقاله ای را در ژانویه منتشر کردند که در آن جزئیات کوشش های خود برای اصلاح ژنتیکی گربه ماهی با ژن کاتلیسیدین (cathelicidin) تمساح را توضیح می داد.

کاتلسیدین که در روده ها یافت می گردد، یک پپتید ضد میکروبی است که مسئول یاری به ارگانیسم ها در مبارزه با بیماری ها است.

این ژن که با استفاده از کریسپر اضافه شد، مقاومت در برابر بیماری را در گربه ماهی در مقایسه با گربه ماهی وحشی افزایش داد. محققان در مصاحبه ای با MIT Technology Review خاطرنشان کردند که اندازه بقای گربه ماهی پس از این کار دو و پنج برابر بیشتر شده بود.

از آنجایی که محققان کاتلیسیدین را به ژن هورمون فراوریمثلی اضافه کردند، توانایی فراوری مثل گربه ماهی نیز کاهش یافت که به گفته آن ها این امر برای جلوگیری از آلودگی ژنتیکی ماهی هیبرید به گربه ماهی وحشی مهم است.

نویسندگان به بعضی عدم قطعیت ها در استفاده از فناوری کریسپر (که عمدتاً در پستانداران مورد استفاده و مطالعه قرار می گیرد) روی ماهی ها اشاره کردند. با این حال، محققان امیدوارند که اصلاح ژن تمساح و گربه ماهی بتواند همراه با سایر تکنیک های پرورش گربه ماهی برای یاری به پرورش دهندگان در فراوری گربه ماهی ها استفاده گردد.

در سال 2021، حدود 307 میلیون پوند گربه ماهی زنده در ایالات متحده، عمدتاً در جنوب، فراوری شد. گربه ماهی بیش از 50 درصد تقاضای ایالات متحده برای ماهی های پرورش یافته را تشکیل می دهد. فرآیند کشاورزی آن ها نیازمند منابع است. بیماری ها در میان گربه ماهی ها به علت کمبود فضا در مزرعه هایی که در آن پرورش می یابند توسعه می یابد. حدود 45 درصد از بچه های گربه ماهی در نتیجه بیماری های عفونی می میرند. به طور کلی ماهی ها نیز نسبت به آنتی بیوتیک ها مقاومت کمتری دارند.

اگرچه مصرف نمایندگان ممکن است از ایده اشتراک گربه ماهی خود با یک تمساح ناخوشایند باشند، اما رکس دانهام و بائوفنگ سو، دو تن از محققین اصلی این مطالعه، به MTR گفتند که گوشت هیبریدی کاملاً ایمن خواهد بود.

منبع: فرارو

به "اصلاح نژاد گربه ماهی ها با دی. ان. ای تمساح برای مصرف غذایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اصلاح نژاد گربه ماهی ها با دی. ان. ای تمساح برای مصرف غذایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید