ارتقای اقتصاد دانش بنیان یزد نیازمند مشارکت بخش خصوصی است

به گزارش وبلاگ آپلود، خبرنگاران/یزد رییس پارک علم و فناوری یزد این استان را از سرآمدهای کشور براساس شاخص های فناوری اظهار داشت و از اقدامات توسعه ای و زیرساختی در این حوزه اطلاع داد.

ارتقای اقتصاد دانش بنیان یزد نیازمند مشارکت بخش خصوصی است

محمدمهدی لطفی در نشست برخط خود با اصحاب رسانه به مناسبت هفته دولت، از سرآمد بودن یزد در کشور براساس شاخص های فناوری اطلاع داد و اظهار کرد: با توجه به هدف گذاری مسئولان استان مبنی بر تبدیل یزد به الگوی اقتصاد دانش بنیان کشور، باید صندلی این استان با فعالیت های اساسی تری ارتقا پیدا کند.

وی با بیان این که پارک و سیستم نوآوری یزد برای تحقق اهداف خود احتیاجمند رفع مسائل و محدودیت هاست، گفت: پارک علم و فناوری با توجه به کوچک بودن بدنه و بضاعت خود احتیاجمند جلب مشارکت جدی بخش خصوصی به منظور ارتقای جدی سهم اقتصاد دانش بنیان در استان یزد است، در حالی که در حال حاضر این سهم بسیار کوچک و این رقم بسیار کم است.

این مسئول در خصوص مسائل بودجه ای و اقتصادی پارک علم و فناوری یزد نیز توضیح داد: پایه بودجه علم و فناوری در هزینه های جاری با محدودیت هایی جدی روبرو و دچار چالش هایی در بحث ایجاد واحدهای فناور و شرکت ها شده است که یکی از چالش ها با یاری سازمان مدیریت برنامه ریزی کشور و به واسطه ارتقای بودجه تا حد مطلوبی رفع شده است به طوری که امروز با این حمایت اقتصادی 40 شرکت به مجموعه شرکت ها در شش ماه ابتدایی سال جاری افزوده شده و امیدوار هستیم این تعداد تا سرانجام سال به 105 شرکت افزایش یابد.

وی به مسائل مربوط به ارائه تسهیلات اشاره نمود و ضمن یاداوری افزایش تسهیلات سرمایه گذاری در این حوزه، گفت: با وحود نبود اعتبارات عمرانی، شاهد جذب اعتبارات مطلوبی برای تخصیص به منظور افزایش کمی و کیفی زیرساخت ها به خصوص تا سرانجام دولت مستقر کنونی هستیم.

لطفی از راه اندازی اولین طرح پردیس جامع پارک علم و فناوری یزد یاد کرد و گفت: یکی از مهمترین این موارد، پردیس جامع در اراضی 70 هکتاری پارک علم و فناوری است که می تواند برای استقرار شرکت های عظیم و توانمند که احتیاج به فضای مالکیتی دارند، مورد استفاده قرار گیرد.

وی از ارائه تسهیلات ساخت و ساز مجموعه های فناور با پشتوانه اعتبارات جذب شده دولت یاد کرد و گفت: 70 میلیارد ریال برای ایجاد پایلوت های فناوری در این زمین برای شرکت هایی که احتیاج به فضای کارگاهی دارند، اختصاص داده شده است.

این مسئول به طرح زیرساختی ساختمان مرکز رشد اقبال به وسعت 3500 متر با ظرفیت 30 شرکت فناور مجهز به سالن اجتماعات و نمایشگاه های فناوری و سایر امکانات اطلاع داد و گفت: امیدوار هستیم این طرح نیز به بهره برداری رسیده و 420 متر فضای اشتراکی برای تیم های فناور ایجاد گردد.

وی از الحاق زمینی 5000 مترمربعی به پارک علم و فناوری و جزو املاک متعلق به پارک اطلاع داد و با اشاره به آماده سازی دفتر پارک علم و فناوری در محل بقعه تاریخی سید شمس الدین، استقرار در بافت تاریخی را زمینه ساز ارتباط دو سویه با مردم دانست با این شرح که فراتر رفتن این اقدامات افقی 10 تا 15 سال را پیش رو دارد.

لطفی در سرانجام جلب مشارکت بخش خصوصی را لازمه ارتقای اقتصاد دانش بنیان در استان دانست و بر این مهم تاکید نمود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "ارتقای اقتصاد دانش بنیان یزد نیازمند مشارکت بخش خصوصی است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ارتقای اقتصاد دانش بنیان یزد نیازمند مشارکت بخش خصوصی است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید