فراوری اندام زنده بدن توسط بازوی رباتیک

به گزارش وبلاگ آپلود، محققان دانشگاه برکلی از یک بازوی رباتیک و چاپگر سه بعدی برای فراوری بافت های زنده بدن استفاده نموده و می گویند در آینده می توان از این روش برای فراوری اعضای مختلف بدن نیز بهره گرفت.

فراوری اندام زنده بدن توسط بازوی رباتیک

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، در این روش سلول های مختلف بدن بر روی یک سطح دو بعدی چاپ شده و سپس به سرعت در دمای پایین منجمد می شوند تا شکل نهایی خود را به دست آورند. در نهایت با کنار هم قراردادن این سلول ها بافت مورد نظر به دست می آید.

این روش می تواند انقلابی در زمینه تأمین اندام مصنوعی مورد احتیاج افراد معلول یا اشخاصی که به علت تصادف، سوختگی و غیره بخشی از بافت های زنده بدنشان را از دست داده اند، به وجود آورد.

با استفاده از این فناوری می توان ساختارهای سه بعدی بدن انسان را با کیفیتی قابل قبول بازسازی کرد و برای پیوند اعضا نیز از سلول های بنیادی بدن هر فرد برای فراوری اندام مورد احتیاج استفاده کرد.

تنها نقطه ضعف این روش در شرایط فعلی سرعت پایین فراوری بافت های مورد نظر است. همچنین تنظیم ابعاد این اندام فعلاً کاری به دقت انجام نمی دهد، زیرا فرایند احیای سلول های تجمیع شده مدتی به طول می انجامد. همچنین کنترل دمای محیط و ترکیبات شیمیایی مورد احتیاج نیز با دقت کامل هنوز ممکن نیست. علاوه بر این، باید برای ذخیره سازی و حمل و نقل بافت های فراوری شده از روش های نوینی استفاده گردد.

انتظار می رود در آینده با فراوری لایه های دوبعدی بافت های هر ارگان بدن و اتصال آنها به یکدیگر، در نهایت ساختار سه بعدی کاملی از هر عضو بدن شکل بگیرد.

منبع: همشهری آنلاین

به "فراوری اندام زنده بدن توسط بازوی رباتیک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فراوری اندام زنده بدن توسط بازوی رباتیک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید