وضعیت سلامت زنان در فارس مطلوب نیست

به گزارش وبلاگ آپلود، مدیر گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به نتایج برخی غربالگری های صورت گرفته در گروه زنان، وضعیت سلامت زنان استان فارس را در مقایسه با استانداردهای سلامت جهانی مطلوب ندانست.

وضعیت سلامت زنان در فارس مطلوب نیست

دکتر معصومه صفاری در گفت وگو با وبلاگ آپلود، ضمن اشاره به قرار داشتن در هفته سلامت زنان، کم تحرکی، چاقی و اضافه وزن را از مهمترین عوامل تاثیرگذار بر نامطلوب بودن سلامت زنان برشمرد.

او گفت: هفته و روز ملی سلامت زنان از سال 87 در ایران نهادینه شده و هر ساله برنامه های متنوعی از جمله غربالگری سلامت جسمی و روانی زنان در گروه های سنی مختلف اجرایی می گردد.

وی با بیان اینکه خدمات بخش سلامت دانشگاه علوم پزشکی در گروه زنان در حوزه بهداشتی از قبل از تولد تا مرگ است، اضافه نمود: تا پیش از دوران بلوغ ارائه خدمات به دختران همانند پسران است اما پدیده بلوغ سلامت دختران را از پسران متمایز می نماید.

مدیر گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تاکید بر اینکه عوارض و مسائل ناشی از این پدیده در سلامت جسمی، بهداشتی، اجتماعی و روانی دختران تاثیرگذار است، گفت: مسائلی در دوران بلوغ برای دختران شایع می گردد که معمولا با بی توجهی خانواده ها رو به رو است و سال ها بعد آثار آنها بروز می نماید.

صفاری با بیان اینکه سلامت باروری زنان را از سنین نوجوانی دنبال می کنیم، مطرح نمود: اجرای شیوه زندگی سالم و نهادینه کردن آن و همچنین خود مراقبتی در زنان بسیار حائز اهمیت است.

وی اعلام کرد: در غربالگری ها مباحثی چون تغذیه، مکمل درمانی، ارزیابی فعالیت های جسمانی زنان، آموزش و مشاوره، غربالگری دخانیات، اعتیاد، مواد روانگردان و سلامت روان، تست سرطان پستان و عفونت دهانه رحم ویژه زنان در سنین مختلف انجام می گردد.

مدیر گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی شیراز یادآور شد: در تمام مراکز جامع سلامت و پایگاه های پزشک خانواده در شهرها و خانه های بهداشت مناطق روستایی غربالگری و ارائه خدمات در بخش سلامت زنان انجام می گردد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "وضعیت سلامت زنان در فارس مطلوب نیست" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "وضعیت سلامت زنان در فارس مطلوب نیست"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید