اغراق ایلان ماسک در خصوص رانندگی خودران تسلا
به گزارش وبلاگ آپلود، در سندی که به تازگی فاش شده به نظر می رسد که ایلان ماسک در خصوص فناوری کاملا خودران تسلا اغراق نموده است و این اولین بار نیست که این اتفاق می افتد.
طبق یک بیانیه غیررسمی از مدیر نرم افزار اتوپایلت تسلا که به تازگی توسط یک گروه شفاف سازی قانونی به دست آمده و منتشر شده است، ایلان ماسک مدیر عامل شرکت تسلا در خصوص توانایی سیستم خودران نوپای شرکت خود اغراق نموده است.
این جدیدترین شواهد از عدم شناخت کامل ماسک از سیستم اتوپایلت و تفاوت بین آنچه به دنیا می گوید و توانایی های واقعی آن است.
این در حالی است که تسلا پس از تصادف اخیر یکی از خودروهای خودران خود در حالی که کسی پشت فرمان نبوده و منجر به کشته شدن دو مرد شد، با دقت بیشتری تحت نظر قرار گرفته است.
در یادداشت گروه شفاف سازی آمده است: توییت ایلان با واقعیات مهندسی مطابقت ندارد. تسلا در حال حاضر در سطح دو فناوری خودران است و شرایط سطح دو به معنای ظرفیت رانندگی نیمه اتوماتیک است؛ جایی که هنوز رانندگان انسانی احتیاج به نظارت بر عملکرد خودرو دارند.
این در حالی است که ماسک پیش از این به سرمایه گذاران تسلا گفته بود که مطمئن است که خودروهای تسلا سال جاری قادر به رانندگی کاملا اتوماتیک بدون احتیاج به نیروی انسانی خواهند بود.
تسلا در اکتبر 2020 نسخه بتای محصول جدیدی را به نام رانندگی کاملا خودران(FSD) برای بعضی صاحبان خودروهای تسلا به عنوان بخشی از برنامه دسترسی زودهنگام تسلا ارائه کرد. این به روزرسانی نرم افزاری به رانندگان امکان دسترسی به سیستم کمکی رانندگی اتوماتیک در جاده های محلی و خیابان های شهر را می دهد.
برنامه دسترسی زودهنگام تسلا یک پلتفرم آزمایشی است که برای از بین بردن خطاهای موجود در نرم افزار طراحی شده است و این شرکت اعلام نموده است که 824 خودرو از تاریخ 9 مارس تا به امروز در این برنامه آزمایشی ثبت نام نموده اند که 753 مورد از آنها کارمند شرکت بوده اند و فقط 71 مورد غیر کارمند درگیر این آزمایش شده اند.
ماسک گفت که شرکت او بسیار محتاطانه با به روزرسانی های نرم افزاری رو به جلو حرکت می نماید و این منطقی است، زیرا رانندگان هنوز باید دست خود را روی فرمان نگه دارند و آماده باشند تا هر لحظه کنترل وسیله نقلیه را در دست بگیرند. اما آنچه کمتر منطقی است، پیش بینی های ایده آل گرایانه وی از وسایل نقلیه خود برای دستیابی به فناوری کاملا خودران است، به ویژه هنگامی که مهندسان شرکت وی داستان دیگری را برای ناظران تعریف می نمایند.
بنابراین در حال حاضر، خودروهای تسلا فقط باید با نام خودران شناخته شوند و فعلا خبری از فناوری کاملا خودران نیست.
خودروهای تسلا احتمالاً به استقلال سطح پنج نخواهند رسید، این بدان معناست که خودروهای آن نمی توانند رانندگی را در هر مکانی و در هر شرایطی، بدون هیچ گونه نظارت انسانی انجام دهند.
در یادداشت مذکور آمده است: تسلا نمی تواند بگوید که تا انتها سال به فناوری خودران سطح پنج می رسد.
از نظر بسیاری، تعجب آور است که سخنان خصوصی تسلا برخلاف گفته های عمومی ماسک در خصوص توانایی های سیستم خودران تسلا است.،ایسنا
منبع: ایران آنلاین